Begeleiding

Individueel | Team | Organisatie

Sinds 2016 begeleid ik logistieke teams, organisaties en individuen in het leren van ervaringen en het anders kijken naar zichzelf en elkaar. Mijn eigen ervaringen als leidinggevende en projectmanager in de logistiek zijn hier zeker van toegevoegde waarde.

Leren dat af en toe stilstaan nodig is om vooruit te komen. Weer nieuwsgierig zijn, vragen stellen en jezelf uitspreken horen daar voor mij heel erg bij. Vandaar dan ook de toevoeging van ‘Stay Curious’ aan mijn logo.

Afbeelding1
“All you can change is yourself, but sometimes that changes everything!”

Gary W Goldstein

Individueel

In dit individuele leertraject gaan we samen aan de slag met persoonlijke leervragen. Waar loop je vast, wat ga je uit de weg, en waar stroomt het? Via het inbrengen van en reflecteren op eigen werkervaring, leer je zelf je eigen professionaliteit verder te ontwikkelen. In gesprekken tijdens een wandeling, in een prettige coachruimte of door coaching on the job. Eventueel aangevuld met opdrachten en/of spelvormen. Samen ontdekken we wat het beste bij jou past.

Dit kan eventueel ook in een kleinere groep. Bel gerust voor meer info.

Team

Tijdens deze trajecten gaan we op zoek naar waar het schuurt en waar het juist goed gaat. Samen pluizen we situaties uit en leren jullie, als team, jullie zelf en elkaar beter kennen. We creëren ruimte om het gesprek aan te gaan en te reflecteren, naast dat er aandacht blijft voor het bedrijfsresultaat en de klantwensen. Met als resultaat het gezamenlijk bereiken van doelen in een prettige samenwerking.

Laat het weten als je interesse hebt.

Organisatie

Een klant die niet tevreden is. Een afdeling die haar processen niet onder controle krijgt. En je krijgt je vinger er niet achter waarom dit niet lukt? Dat ‘gedoe’ boven tafel krijgen en gezamenlijk oplossen, daar krijg ik energie van. Laten we samen op onderzoek uit gaan en leer hoe je, door met andere ogen te kijken, wel weer mogelijkheden ziet.

Nieuwsgierig? Neem dan contact op.

“In de groepscoaching heb je mij, door vragen te stellen en veel te luisteren, met aandacht voor mijzelf en mijn werk- en privé-omgeving, tot (zelf)inzicht(en) laten komen. De dynamiek in de groep heb ik als heel prettig ervaren. Je bent in staat om een prettige en vooral veilige omgeving te faciliteren om met elkaar ervaringen te kunnen delen.”

Bram Havekes | Louwman&Parqui

Afbeelding1

Samenwerking

Naast opdrachten in eigen beheer werk ik samen met twee fantastische bedrijven waarvan de missies mij na aan het hart liggen.


Helpt organisaties vorm te geven aan werkgeluk en een positieve werkcultuur.
Concreet, praktisch en vooral veel zelf doen.

www.happyoffice.nl


Ervaren en deskundige professionals die de ogen laten stralen binnen organisaties en teams!
Deskundig, Creatief, Inspirerend en Authentiek.

www.useyourtalents.nl
Afbeelding1