Begeleiding

Individueel | Team | Organisatie

Sinds 2016 heb ik meerdere teams, organisaties en individuen begeleid in het leren van ervaringen en het anders kijken naar zichzelf en elkaar. Eerst deed ik dit vooral ‘erbij’ in mijn rol als leidinggevende of projectmanager, maar steeds vaker word ik juist specifiek voor dit soort trajecten gevraagd. Ik ben er zelfs een studie in gaan volgen, want zelf word ik hier ook heel blij van.

Weer nieuwgierig zijn, vragen stellen en jezelf uitspreken horen daar voor mij heel erg bij. Vandaar dan ook de toevoeging van ‘Be Curious’ aan mijn logo.

Afbeelding1
“All you can change is yourself, but sometimes that changes everything!” ​
Gary W Goldstein

Individueel

In dit individuele leertraject gaan we samen aan de slag met persoonlijke leervragen. Waar loop je vast, wat ga je uit de weg, en waar stroomt het? Via het inbrengen van en reflecteren op eigen werkervaring leer je zelf je eigen professionaliteit verder te ontwikkelen.

Dit kan eventueel ook in een kleinere groep. Bel gerust voor meer info.

Team

Tijdens deze trajecten gaan we op zoek naar waar het schuurt en waar het juist goed gaat. Samen pluizen we situaties uit en leren de teamleden zichzelf en elkaar beter kennen. Met als resultaat het gezamenlijk bereiken van doelen in een prettige samenwerking.

Laat het weten als je interesse hebt.

Organisatie

Een klant die niet tevreden is, een afdeling die haar processen niet onder controle krijgt? En je krijgt je vinger er niet achter waarom dit niet lukt. Laten we dan eens samen op onderzoek uit gaan. Wil je wel eens door andere ogen naar je bedrijf leren kijken?

Neem dan contact op.

“In de groepscoaching heb je mij, door vragen te stellen en veel te luisteren, met aandacht voor de mijzelf en mijn werk- en privé-omgeving, tot (zelf)inzicht(en) laten komen. De dynamiek in de groep heb ik als heel prettig ervaren. Je bent in staat om een prettige en vooral veilige omgeving te faciliteren om met elkaar ervaringen te kunnen delen.”

Bram Havekes | Louwman&Parqui

Afbeelding1

Samenwerking

Naast opdrachten in eigen beheer werk ik samen met twee fantastische bedrijven waarvan de missies mij na aan het hart liggen.

Helpt organisaties vorm te geven aan werkgeluk en een positieve werkcultuur.
Concreet, praktisch en vooral veel zelf doen.

 

Ervaren en deskundige professionals die de ogen laten stralen binnen organisaties en teams!
Deskundig, Creatief, Inspirerend en Authentiek.

Afbeelding1