Over mij

Tijdens mijn studie Commerciële Economie ben ik per toeval in de logistieke wereld terechtgekomen. Sinds 1996 ben ik werkzaam binnen deze boeiende sector. De dynamiek van de branche en de diversiteit van mensen, klanten en activiteiten maken dat ik graag in deze branche werk.

In de eerste 16 jaar had ik meerdere rollen binnen diverse (internationale) logistieke organisaties: onder andere:

  • Kwaliteitsmanager
  • Operations Manager
  • IT Manager
  • Logistics Controller
  • Business Development Manager
  • General Manager

Eigen bedrijf:
In 2012 heb ik de stap gezet om met deze ervaring mijn droom te verwezenlijken: zelfstandige worden en zo mijn ervaring in te zetten voor meer mooie bedrijven! Ik koos voor de naam LOGIMPRO, met als ondertitel ‘Logistics Improvement Professional’ . De afgelopen jaren heb ik meerdere leidinggevende en projectleiders posities vervuld bij nationale en internationale bedrijven. Zowel aan de kant van de logistiek dienstverlener als aan de kant van de verlader. De span of control varieerde van 25 – 350 medewerkers. Daarnaast heb ik verhuisprojecten en (klant)implementaties geleid in Nederland, België en Taiwan.

Oog voor de mens in organisaties:
Naast interim en project management opdrachten begeleid ik sinds 2016 ook individuen, teams en organisaties in hun professionele ontwikkeling. En dat juist mensen het verschil maken is iets dat ik aan het begin van mijn carrière fluisterde, maar nu hardop roep. Dit motto neem ik mee in al mijn opdrachten. Daarmee draag ik bij aan de grotere focus op de mens in de (logistieke) organisatie, zodat die aandacht naast die voor bedrijfsresultaat en klantgerichtheid komt te staan.

Weer nieuwsgierig zijn:
Steeds vaker leer ik dat het weer opnieuw nieuwsgierig zijn, zoals we allemaal ooit waren als kind, een belangrijke voorwaarde is om te kunnen groeien en verbeteren. Zowel als je kijkt naar processen in een organisatie, maar ook naar jezelf als persoon of naar je collega(‘s). Binnen mijn opdrachten leer ik professionals en organisaties weer opnieuw nieuwsgierig zijn, om op die manier verder te gaan, als persoon, als team en als organisatie.

 

Master studie:
Nieuwsgierig ben ik zelf ook en blijven ontwikkelen hoort daarbij. Daarom ben ik in 2019 gestart met de Master Begeleidingskundige (Human and organizational behaviour) en de planning is dat ik in 2022 ga afstuderen. De ervaring die ik al heb en de kennis en ervaring die ik gaandeweg de studie opdoe kan ik direct inzetten. Hierdoor heb ik niet alleen plezier van deze studie, maar iedereen met wie ik samenwerk.

Kijk voor meer informatie over mijn rollen en opdrachten op LinkedIn