Yes! Schoolvakantie na meer dan 20 jaar!

Yes! Schoolvakantie na meer dan 20 jaar!

Het is lang geleden dat ik uitkeek naar rust tijdens de zomermaanden. De afgelopen jaren had ik altijd buiten de schoolvakanties vrij. Nu werk ik ook door, maar toch heb ik schoolvakantie! Mijn 1e jaar van de Master Begeleidingskunde (Human & Organizational Behaviour) zit er namelijk op. Alle boeken zijn gelezen, alle toetsen gehaald. Ik heb afscheid genomen van mijn supervisanten en de boeken staan weer in de kast. Voor me liggen 6 weken zonder lessen in Rotterdam of online, studie-uren, reflectieverslagen, supervisiebijeenkomsten, formatieve en summatieve toetsen.

Mijn interim opdrachten gaan gewoon door, dus vervelen zal ik mij niet, maar het voelt wel als vakantie. Toch kijk ik alweer uit naar het begin van het nieuwe schooljaar. Omdat alles wat ik leer direct toepasbaar is in mijn opdrachten als leidinggevende, projectmanager of (team)coach. Deze studie leert me namelijk op alle niveaus in een organisatie een veranderproces te begeleiden.

Hierdoor heb ik niet alleen plezier van deze studie, maar iedereen met wie ik samenwerk. Fijne zomer allemaal!
Diana